Create topic New topics

Forum

Chatter away, friends!  

Latest version of Firefox vs. internet explorer 8

 
teddletonmr
Posts: 143
Message
on 09/22/2013

What’s the deal; I cannot post comments in the forum at wizzley while using the Firefox browser. I get this red ribbon above the text area that says I have exceeded the allowed number of characters of 10.000 or something. When in fact I check with my computer running latest version of windows 7, installed spell check, the thing tells me the post only has 200 or so characters, at any rate far less than the 10.000-stated cut off.

The thing that has me scratching my head, shutting down Firefox and firing up the old IE8 browser, I can post the same comment, no problems other than the same old IE stuff, IE has stopped working, page cannot be found etc. crap.

 FYI, I use screen reader magnifier software ZoomText 10 on my laptop, running in 32bit, as the software is not stable in 64bit, and will not work with the Google chrome browser.

Thanks for your help, Mike


Make it a great day, teddletonmr
Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 09/22/2013

Hmm, that shouldn't happen.. which version Firefox are you using? I'm posting this answer with Firefox 24.0.


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
teddletonmr
Posts: 143
Message
on 09/22/2013

Simon I’m not sure what version I downloaded, I simply searched for the latest version of Firefox, and downloaded the windows 32-bit version. How do I go about finding out which version I am using?


Make it a great day, teddletonmr
teddletonmr
Posts: 143
Message
on 09/22/2013

just updated to 24.0


Make it a great day, teddletonmr
teddletonmr
Posts: 143
Message
on 09/22/2013

It works now, thanks Simon.


Make it a great day, teddletonmr
teddletonmr
Posts: 143
Message
on 09/26/2013

Simon, I spoke to soon, today when trying to post in the forum using Firefox, 24.0  I get the same message. Embarassed 


Make it a great day, teddletonmr
Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 09/26/2013

There must be some incredibly huge chunk of code embedded as HTML or CSS. Maybe caused by a browser extension or something alike. Unfortunately, there's not much we can do about it without actually seeing it. It doesn't seem to be a common problem, otherwise we should get more bug reports ... so I assume it's got something to do with your system ... but I don't have a clue right now :-/


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
teddletonmr
Posts: 143
Message
on 09/27/2013

Thanks Simon, I'll see what else I can find.:(


Make it a great day, teddletonmr
Loading ...
Error!