Create topic New topics

Forum

Help me, please!  

Broken Links - not broken

 
KathleenDuffy
Posts: 162
Message
on 06/03/2014

Hi there - I've been getting notifications of broken links in some of my articles - but when I go and investigate, the links aren't broken. I click on them and they are fine.

This is the latest one.

It seems ok to me.  I didn't want to ignore it though in case the links really are broken.

Any suggestions? 

Thanks,

Kathleen

 

 


Kathleen
Mira
Posts: 487
Message
on 06/03/2014

Hi Kathleen, did you receive an email about a specific link in that article? The link you gave here opens the article but I don't know what to look for.


I Zazzle as Mira_2012
KathleenDuffy
Posts: 162
Message
on 06/03/2014

Hello Mira - Yes, I did - but I checked them and then clicked that tab that says I have corrected them so the offending links then disappear. 

However, it was this link

As noted by Susan Morgan [2], Marianne North was unmoved by the indigenous peoples she encountered on her travels, even approving of slavery. To this extent she carried with her the mindset of the typical British Victorian imperialist.

and this

In an age of British expansion and colonialism

I even get a note when I tried to put the link in this memo that they were invalid so I have put them in bold  them instead.

and there were a  couple of others.

Thanks, Kathleen :)

 

 


Kathleen
Mira
Posts: 487
Message
on 06/03/2014

They both open fine. I can't think what the problem may be. I've had warnings like that, too, as I edited articles here. I think Simon explained that sometimes the link validator gives false alarms.


I Zazzle as Mira_2012
KathleenDuffy
Posts: 162
Message
on 06/03/2014

Mira - Thanks for taking the trouble to check those links for me! Laughing

At least now I know they are definitely working ok - but I will always check when I get an email, just in case!

Thanks, Kathleen


Kathleen
Mira
Posts: 487
Message
on 06/03/2014

You're welcome. I think the problem may be in the way Amazon configures those links (the URL you see when you're on that page). I don't think they all follow the same pattern.


I Zazzle as Mira_2012
KathleenDuffy
Posts: 162
Message
on 06/03/2014

I imagine you are on to something - the gremlin in the machine!


Kathleen
AbbyFitz
Posts: 374
Message
on 06/03/2014

I had this problem a few weeks ago too. Strange.


KathleenDuffy
Posts: 162
Message
on 06/03/2014

Hi Abby - Ah well, it's not just me then! 


Kathleen
JoHarrington
Posts: 1816
Message
on 06/03/2014

I've had loads of these just recently.  I always check them out, but 99% are false positives. Simon said it's driving him crazy, as he hunts through the code to find out what's causing it.


KathleenDuffy
Posts: 162
Message
on 06/03/2014

Hi Jo - Oh blimey!  Even the experts are at a loss!  Well, at least it wakes me up and reminds me to check my links.... (she said trying to be 'positive').


Kathleen
bizilady
Posts: 122
Message
on 06/16/2014

Well I'm glad to see it's not just me. I have one that I've checked for broken links many times and they all work....

Wink


Do what makes you happy- I write and create Hubpages
cazort
Posts: 98
Message
on 06/20/2014

I've also been having this problem.  I've had it for some time on some existing lenses...on one I link to the homepage of Tumblr and that was giving me an error, so I just removed the link, but I feel like removing the link detracts from the quality of the lens, because it's a relevant link.

I am currently publishing a new lens, and I am trying to link to Ubuntu.com and it's not letting me.

I think there is some sort of systemic problem in the site, because the number of broken links I'm getting reported is rather large, and it's preventing me from editing pages and publishing them the way I want to--and many of the links were reported in pages that were fine and have been fine for a long time and the problem only showed up recently.


Alex Zorach, editor of RateTea and co-founder of Why This Way
Loading ...
Error!