Create topic New topics

Forum

Help me, please!  

I don't think it's Zazzle

 
dustytoes
Posts: 1140
Message
on 09/23/2014

I am a bit disappointed that the Zazzle module and links no longer work here at Wizzley.  I know this has been an ongoing issue for a while now, that newly made links won't take.  Also notices that Zazzle links are no good, but when checked, they work.

Now that this problem seems to have migrated to the Zazzle module, I am at a standstill in my articles.  I've been checking daily and trying to add the URL number like I used to, but it continuously says, "no hits".

My links to Zazzle work on all my blogs, and I'm not good with this stuff, but I don't think the problem is with Zazzle.  I am wondering what the admin here has to say about this problem, or maybe Simon the Tech God, could chime in.  I don't have much more to write about here at the present time, other than my Zazzle related work, and I was hoping to have some new pages up by now for holiday time.

Thanks.


RuthCox
Posts: 48
Message
on 09/23/2014

Hey Pam! I used the Zazzle module in my last two articles, this week, with no issues. I did have a problem on one article but my newly created product was not yet updated into my Zazzle store at the time. As soon as it showed up in the store I had no problems with it.

Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 09/23/2014

Just found the "bug" - actually not a bug. Zazzle has just removed some their functionality. But we'll probably have that up and running again by tomorrow. Hold out a little while longer :-))


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 09/24/2014

Okay guys, Zazzle is working again. At least I don't see any bugs any more. Let us know if you do :)


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
dustytoes
Posts: 1140
Message
on 09/24/2014

Ruth, at first I thought that was my problem, but I tried to link to old products with no luck either.

This morning I see that the Z module is taking numbers... yahooooo

Thanks Simon.

** just noticed that the images will only save as "small"


Loading ...
Error!