Create topic New topics

Forum

Help me, please!  

Problem with images

 
annieangel
Posts: 20
Message
on 08/24/2012

Hi there, I'm just coming back to Wizz after a lengthy absence Embarassed and now I can't seem to upload an image into a text box - if you look at my introduction article http://wizzley.com/who-is-that-woman-annieangel-aka-annmackiemiller/ where I have updated my 2012 news you'll see what I mean, it just shows up as a broken image.  I don't know what I am doing wrong.  I've tried using smaller sizes, same result, tried it with a URL and without a URL - same result.  HELP 


Virtual Assistant: http://www.squidoo.com/product-lenses-for-sale
Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 08/24/2012

Hi Annie, could you upload this image again and tell us, what browser you are on? That can help us find the reason ... I already have a clue.


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
annieangel
Posts: 20
Message
on 08/24/2012

I use chrome - I'll try to upload it again, thanks simon


Virtual Assistant: http://www.squidoo.com/product-lenses-for-sale
Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 08/24/2012

Thanks, I just saw the error occured again. That's wonderful - from a developer's point of view Tongue Out.

The image's HTML tag looked like this:

<img alt="Ghost Writing Pen" src="/static/uploads/en/module/text/2012/08/24/2012-08-24_14-30-28_30.288x287.jpg&lt;div%20id=%22isChromeWebToolbarDiv%22%20style=%22display:none%22&gt;&lt;/div&gt;" />

The following part in the URL makes absolutely no sense:

&lt;div%20id=%22isChromeWebToolbarDiv%22%20style=%22display:none%22&gt;&lt;/div&gt;

Do you have any clue, what that could be? I guess you didn't manually change the images URL ... so probably some sort of plugin invalidated it. I try to find out more about it ... it really looks weird though.


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 08/24/2012

The problem seems to be caused by a Chrome plugin. It's described here:

http://stackoverflow.com/questions/7074334/what-ischromewebtoolbardiv

To resolve it, they suggest the following (quotation):

This is caused by a Chrome extension called DVDvideosoftTB. It appears to append the above HTML to file upload requests. You can easily disable it:

  • Click on the Wrench icon
  • Click "Tools"
  • Click "Extensions"
  • Disable DVDvideosoftTB


Maybe that will fix it for you. I keep on looking ...


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
annieangel
Posts: 20
Message
on 08/24/2012

there doesn't seem to be an extension named that.


Virtual Assistant: http://www.squidoo.com/product-lenses-for-sale
annieangel
Posts: 20
Message
on 08/24/2012

Simon, I signed in with internet explorer and uploaded the image no problem - thanks for your help


Virtual Assistant: http://www.squidoo.com/product-lenses-for-sale
Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 08/25/2012

I guess other extension may show the same behavior ... I couldn't find a solution, yet, but it's good to know the cause.

I wish I could play around with this problem. Do you have other plugins installed in your Chrome? Can you tell me - e.g. via private message - which ones?


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
Loading ...
Error!