Create topic New topics

Forum

Help me, please!  

Profile photo problem

 
dustytoes
Posts: 1140
Message
on 08/09/2014

I am having trouble uploading a new profile image.  I made it nice and small, and square, and have tried a number of times, but nothing shows.


Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 08/09/2014

Do you get any error message? Maybe it's too small ... ?


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
dustytoes
Posts: 1140
Message
on 08/09/2014

No error message.  In fact it looks like the image is accepted, but just doesn't show up.


Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 08/09/2014

Strange - could you try another browser?


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
dustytoes
Posts: 1140
Message
on 08/09/2014

I've tried Chrome and Safari.

 I've also tried a variety of photos.


dustytoes
Posts: 1140
Message
on 08/09/2014

Okay, I have figured it out.

I tried on Firefox, and it showed, but I don't think the browser was the problem.

In the signature area in settings, a message was showing that the links I had made (to my zazzle page, etc.) were invalid.

Once I deleted them and saved the page with the profile picture, it showed.

Now I have no signature, but I can fix that!

Thanks Simon.


Simon
Admin
Posts: 620
Message
on 08/09/2014

Ahh, got it - I see the problem - that's an unexpected (probably extremely rare) problem :-) Thank you!


An expert is a man who has made all the mistakes which can be made, in a narrow field.
Niels Bohr (1885-1962)
Loading ...
Error!