Create topic New topics

Forum

Help me, please!  

Trouble with links to Zazzle

 
dustytoes
Posts: 1140
Message
on 03/13/2012

I mentioned this before and thought it must just be me, but it seems that I cannot make a link to a Zazzle general area - just a product.

On my Hydrangea Wedding Invitations page I have one link at the bottom - the text module next to the "Black and Blue" module which is "Alpha Black" - it should go to my general design line of that name, but it goes to a Zazzle page that has nothing to do with my stuff (I left the bad link there for now in case you need to see).  I am showing you the way the link looks in the html section of my page below:

<a href="http://www.zazzle.com/bluehyd/gifts?cg=196263447072189702" target="_blank" title="Alpha Black ">Alpha Black</a>

The link should go here:  Alpha black and the URL is http://www.zazzle.com/bluehyd/gifts?cg=196263447072189702

Am I linking this wrong?  I have been told that if it is a link to a real page at Zazzle I should be able to make the link, but I've tried many and none of them worked so I changed them to directly link to the product instead.

Thank you for your help.

Pam

 


chefkeem
Admin
Posts: 3394
Message
on 03/13/2012

I just checked it out, Pam. No idea. Let's wait a bit until Anne has a chance to look at it.


Achim "Chef Keem" Thiemermann is the co-founder of a pretty cool new platform called...um...er...oh, yeah - Wizzley.com.
dustytoes
Posts: 1140
Message
on 03/13/2012

Thank you - I will wait to hear.


nightowl
Admin
Posts: 519
Message
on 03/13/2012

Hi Pam,

It appears to be a Problem with the way the link gets encoded by VigLink. I have written to their technical support about it and hopefully we'll have an answer soon.

Will let you know as soon as I hear back.


SEO Praxis: Specializing in WordPress Hosting and Small Business Web Design.
dustytoes
Posts: 1140
Message
on 03/13/2012

Thank you Anne.  I appreciate the update.  I'm going to delete that bad link for now.


nightowl
Admin
Posts: 519
Message
on 03/13/2012

I have just received word that these type of links should now be working properly. Can you please try it again?


SEO Praxis: Specializing in WordPress Hosting and Small Business Web Design.
dustytoes
Posts: 1140
Message
on 03/14/2012

Thank you!

I just replaced my individual product links with category links and they all seem to be working fine... Yay!

You guys are awesome...


Loading ...
Error!